Sisäilmatyöryhmä: Kylmäkosken Kirkonkylän koulu 7.9

Sisäilmatyöryhmä: Kylmäkosken Kirkonkylän koulu 7.9

Kirkonkylän sisäilmatyöryhmä kokoontui 7.9. Ryhmä sai ensimmäiseksi tiiviyskorjausselosteen, joka lyhykäisyydessään merkitsee, että tarkoituksena on väliaikaisesti tiivistämällä parantaa rakennuksen liitoskohtien ilmapitävyyttä. Tämä oli FCG:ltä saatu yleinen tiivistekorjausseloste. Tietoa aiemmin tehtyjen tiivistysten onnistumisesta ei ole käytettävissä.

FCG on ottanut rakennenäytteitä Kirkonkylän koulusta ja tulokset ovat saatavilla noin viikon kuluttua. Heiltä on tullut myös koulun korjaustapaehdotus. Korjattava lista oli hyvin laaja. Kustannusarvio FCG:llä sillä hetkellä olleiden tietojen pohjalta on arvion mukaan 3,5 miljoonaa täydelliseen peruskorjaukseen.

Suoraan raportista: ”Kun vertaillaan rakennuksen korjaamisen ja uuden rakennuksen kustannuksia, on korjaamisen järkevyys vähintäänkin kyseenalaista. Hanke yht. ALV 0 % 3 574 211€”

Viime viikkoisen valtuuston päätöksen mukaan Kylmäkoskelle tuleva siirtokoulu on selvitystyön alla. Selvitystyön alla on myös se, voiko Kirkonkylän koulua yhä käyttää ruokalana, teknisen työn tilana ja liikuntasalina siirtokoulun ohessa.

Sivistysjohtaja Tero Kuusisto toi esiin myös aktiivisten vanhempien joukon, joka selvittää Kirkonkylän koulun uudelleen rakentamista. Heillä, Kirkonkylän koulun puolesta-yhdistyksellä, on tänään 7.9 mahdollisuus ennen sivistyslautakunnan kokousta esitellä omat suunnitelmansa. 

Tekninen johtaja Antti Kemi ja sivistysjohtaja Tero Kuusisto tekevät tällä hetkellä tiivistä yhteistyötä liittyen siirtokouluihin.            

Lisätietoja:

sivistysjohtaja Tero Kuusisto puh. 040 335 3377

tekninen johtaja Antti Kemi puh. 040 335 3270

etunimi.sukunimi@akaa.fi

 

                            

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi