Rakennusvalvonta tiedottaa uudisväistötiloista ja muista ajankohtaisista asioista

Rakennusvalvonta tiedottaa uudisväistötiloista ja muista ajankohtaisista asioista

Turuntien sekä Hirvialhonkadun väistötiloille myönnettiin tänään rakennusluvat. Turuntien uudisväistötilat tulevat sijaitsemaan olemassa olevien väistötilojen vieressä, kerrosalan ollessa 775 m2. Hirvialhonkadun uudisväistötila on suunniteltu Hirvialhon koulun etupihalle ja tämän väistötilan tarkoitus on toimia teknisen työn tilana, kerrosalan ollessa 506 m2.

Yhtenäiskoulujen mahdollisiin korjauksiin liittyen on avattu kaksi rakennuslupahakemusta Lupapiste-palveluun, mutta ne ovat vajaat käsittelyä varten. Rakennusvalvonta ei ole voinut ottaa vajaita hakemuksia käsiteltäväksi, joten Yhtenäiskoulujen korjauksille ei ole voitu myöntää rakennuslupaa.

Tänään on käsitelty viimeiset rakennuslupa- ja toimenpidelupahakemukset, joiden hakemukset liitteineen ovat olleet asianmukaisesti ja ohjeidemme mukaan täytetty.

Muistutuksena myös rakennuslupamittausten suhteen, rakennuslupamittauksia ei lomien vuoksi suoriteta 7.7.-6.8.2017 välisenä aikana.

Heinäkuun loma-aikana rakennusvalvonta suorittaa käyttöönottokatselmukset Meijerintien päiväkotityömaalle sekä Kartanontien eläinlääkärirakennustyömaalle. Muilta osin rakennusvalvonta viettää lomaa koko heinäkuun.

Rakennusvalvonta kiittää kaikki asiakkaitaan sekä yhteistyöviranomaisia kuluneesta alkuvuodesta, jatketaan arkista aherrusta taas elokuussa.

Iloista Kesää kaikille!

Seuraa rakennusvalvontaa myös facebookissa!

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi