Pappilan koulun sisäilmatiedotustilaisuus 22.11.

 
Kutsu Pappilan koulun oppilaiden huoltajille sekä Pappilan koulun tilojen muille käyttäjille sisäilmatiedotustilaisuuteen


Vahanen Rakennusfysiikka Oy on tehnyt syksyn 2018 aikana Pappilan koulurakennuksia (pääkoulu ja puukoulu) koskevia sisäilmatutkimuksia. Näistä tutkimuksista ja niiden tuloksista pidetään huoltajille sekä Pappilan koulurakennusten tilojen muille käyttäjille
 
 
Tiedotustilaisuus torstaina 22.11.2018 klo 17.00-18.30
Pappilan koulun liikuntasalissa.

 
Henkilökunnan tiedotustilaisuus pidetään erikseen henkilökunnalle ilmoitettuna ajankohtana.
 
Tilaisuudessa käydään läpi kohteessa tehdyt sisäilmatutkimukset ja niiden tulokset sekätutkimusten pohjalta suunnitellut jatkotoimenpiteet. Lopussa on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille. Tilaisuudessa on paikalla sisäilmatutkijan lisäksi sisäilmastotyöryhmän jäseniä eli mm. rehtori, kiinteistöpäällikkö, kouluterveydenhoitaja ja ympäristöterveyden edustaja. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä sisäilmastotyöryhmän jäsenille tai sisäilmatutkijoille.
Kysymyksiä voi laittaa myös etukäteen sisäilmakoordinaattori Niina Taville osoitteeseen niina.tavi@ramboll.fi, joka välittää niitä eteenpäin oikeille tahoille.
 
Tilaisuudesta laaditaan muistio, joka tullaan jakamaan Akaan www-sivuilla tilaisuuden jälkeen yhdessä tilaisuudessa nähtyjen esitysten kanssa.
 
Pappilan koulun sisäilmastotyöryhmän puolesta Henri Salonen 
kiinteistöpäällikkö, sisäilmastotyöryhmän pj
henri.salonen@akaa.fi
Akaan kaupunki
 
 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi