Näkymä-ympäristötaidenäyttely avautuu yleisölle

Näkymä-ympäristötaidenäyttely avautuu yleisölleAkaassa jo 14. kerran järjestettävän Näkymä-ympäristötaidenäyttelyn valmistelut ovat loppusuoralla. Avajaisia vietetään kaikille avoimessa tapahtumassa Nahkialanjärven ympäristössä perjantaina 1. heinäkuuta klo 18 alkaen.

Näkymä-näyttelyyn etsittiin teosideoita ja tekijöitä avoimella haulla. Tämän vuoden teema Puu herätti runsaasti kiinnostusta - teosehdotuksia saapui viitisenkymmentä kappaletta.

Mukaan valikoituneet taiteilijat ovat Sanna Karlsson-Sutisna, Eskopekka Mäkelä, Risto-Pekka Blom, Error Collective –työryhmä, Katse-työryhmä, Markus Vaattovaara, Päivölän opiston kuvataidelinja, Mirva Juntunen & työryhmä, Anu Miettinen, Anastasia Olkhovich ja Toni Halonen, Tiina Poutanen ja Petri Pykäläinen, Kari Kärkiluoma, Kaisa Merenkivi, Andra Jögis, Rita Leppiniemi, Panu Ollikainen, Eero Yrjölä, Tuula Vuokola, Pauli Ahopelto ja #Tilataidetoimisto, Pouta-ryhmä, Kaisa Berry ja Timo Berry ja Maarit Suomi-Väänänen.


Taide yllättää arjen kulkureiteillä


Näkymä-näyttely on avoinna yleisölle 1.7. – 31.8.2016. Pääpaikkana on tuttuun tapaan luonnonkaunis Nahkialanjärven ympäristö Akaan Toijalassa. Tänä vuonna teokset levittäytyvät laajemmin ympäri kaupunkia luonnonmaisemiin ja katukuvaan. Teoksia voi kohdata myös paikallisten yritysten ja liiketilojen auloissa sekä sisäänkäyntien luona. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Näyttelyn kuratoinnista vastaa helsinkiläinen tilataiteilija Pauli Ahopelto, joka työskentelee Tarttilassa Valkeakoskella. Tuottajina toimivat Niina-Anneli Kaarnamo ja Harri Salminen. Näyttelyn taustaorganisaationa toimii TaideAkaa ry yhteistyössä Akaan kaupungin kanssa.

Näkymä tarjoaa tänäkin vuonna teemaluentoja, työpajoja ja yhteisöllistä tekemistä.

facebook.com/nakymaakaa ja nakyma.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi