Minä ja Akaa – kesäkuvakisa tulee taas

 

Jaa aidoin, omintakeisin tai muuten vain paras kesäkuvasi ja osallistu kilpailuun!


Akaan kaupunki ja Akaan Seutu järjestävät viime vuoden tapaan Minä ja Akaa – kesäkuvakisan. Etsimme persoonallisia kuvia, jotka kertovat kuvan keinoin olemisesta ja elämisestä Akaassa. Toivomme osallistujilta rentoa kuvausotetta sekä uusia näkökulmia kesäisestä kaupungista! Arvostamme erityisesti raikasta lähestymistapaa esimerkiksi Akaan matkailukohteiden ja tapahtumien ikuistamisessa.

Odotamme, että kisaan osallistuvat kuvat on otettu kuluvana kesänä 2016. Myös kännykällä tai mobiililaitteella ikuistetut otokset ovat tervetulleita kisaan mukaan.

Kisa käydään kahdessa sarjassa, lasten ja nuorten sarjassa sekä aikuisten sarjassa. Lasten ja nuorten sarja on tarkoitettu 13–18 -vuotiaille, ja aikuisten sarja yli 18-vuotiaille. Jälkimmäisessä sarjassa ei ole yläikärajaa. Palkintoina on lahjakortit akaalaisiin liikkeisiin voittajien valinnan mukaan. Lasten ja nuorten sarjassa lahjakortin arvo on 100 euroa, ja yli 18-vuotiaiden sarjassa 150 euroa.

 

Kilpailun säännöt

Kilpailuaika on 1.6. – 7.8.2016. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun yhden kuvan, joka toimitetaan 7.8.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@akaa.fi . Mukaan tulee liittää tieto siitä, kumpaan sarjaan kuva osallistuu. Lisäksi toivomme lyhyen kuvauksen kuvasta ja paikasta, jossa se on otettu. Hyödynnä myös sosiaalista mediaa ja jaa kuvasi muiden iloksi Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä aihetunnisteella #minäjaakaa.

Osallistuessaan kilpailuun kuvaaja luovuttaa kuvan käyttöoikeudet Akaan kaupungin markkinointiin sekä antaa luvan julkaista kuvan Akaan Seutu -lehdessä. Näin ollen kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvan julkaisuun.

Akaan kaupungin ja Akaan Seudun edustajista koostuva raati valitsee kuvakisan voittajat elokuussa 2016.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola, puh. 040 335 3205 / sini.kantola(at)akaa.fi

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi