Minä ja Akaa – kesäkuvakisa käynnistyy

Minä ja Akaa – kesäkuvakisa käynnistyyJaa hauskin, persoonallisin tai muuten vain paras kesäkuvasi ja osallistu kilpailuun!

 

Akaan kaupunki ja Akaan Seutu järjestävät Minä ja Akaa – kesäkuvakisan. Etsimme persoonallisia kuvia, jotka kertovat kuvan keinoin arjesta Akaassa. Toivomme rentoa ja raikasta kuvausotetta sekä uusia näkökulmia kesäisestä kaupungista! Arvostamme uudenlaista lähestymistapaa esimerkiksi vetovoimaisten matkailukohteidemme ikuistamisessa. Odotamme, että kisaan osallistuvat kuvat on otettu kuluvana kesänä 2015. Myös mobiililaitteella tai kännykällä otetut kuvat ovat tervetulleita kisaan mukaan.

Kesäkuvakisa on käynnissä 1.7. – 31.8.2015. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun yhden kuvan, ja kuvat toimitetaan 31.8.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kilpailu(at)akaa.fi tai webmaster(at)akaa.fi. Kuvan mukaan voi liittää pienen kuvauksen kuvasta ja paikasta, jossa se on otettu. Hyödynnä myös sosiaalista mediaa ja jaa kuvasi muiden iloksi aihetunnisteella #minäjaakaa.

Osallistuessaan kilpailuun kuvaaja antaa kuvan käyttöoikeudet Akaan kaupungin markkinointiin. Näin ollen kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvan julkaisuun.

Kisa käydään kahdessa sarjassa, alle 12-vuotiaiden ja yli 12-vuotiaiden sarjoissa. Jälkimmäisessä sarjassa ei ole yläikärajaa. Lasten sarjassa pääpalkintona voittajalle on luvassa potkulauta. Yli 12-vuotiaiden sarjassa voittaja saa 100 euron lahjakortin akaalaiseen liikkeeseen valintansa mukaan.

Akaan kaupungin ja Akaan Seudun edustajista koostuva raati valitsee kuvakisan voittajat syyskuussa 2015.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola, puh. 040 335 3205

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi