Mehiläiskuningattareksi valittiin tapahtuma Punaisten mattojen huuma ja Kuhnuriksi yhdistysaktiivi Jarmo Perttunen

Akaan Vuoden Mehiläiskuningattareksi valittiin tapahtuma Punaisten mattojen huuma ja Kuhnuriksi yhdistysaktiivi Jarmo Perttunen 

Akaalainen yhdistysaktiivi Jarmo Perttunen on Vuoden kuhnuri 2017. Vuoden Kuningattareksi valittiin tänä vuonna paikallinen akaalainen tapahtuma Punaisten mattojen huuma. Se idean äiteinä toimivat paikalliset yrittäjät Nina Weltzien ja Maria Valtonen. Ehdotuksia tunnustuksen saajiksi pyydettiin kaupunkilaisilta.

Tunnustukset annettiin Hunajahulinat-markkinoilla Akaassa lauantaina 26.8.2017.

Jarmo Perttunen toimii aktiivisesti mukana useassa yhdistyksessä ja vapaaehtoistoiminnassa. Hän on toiminnan mies, jolle toisten auttaminen ja heikompien tukeminen taustalla, tekemättä itsestään numeroa, on luontainen tapa toimia. Perttunen on aktiivinen veteraanien auttamistehtävissä, SPR:n Ystäväpalvelutyössä, Toijalan Näyttämössä, Toijalan seudun reserviläisissä ja Työttömien yhdistyksessä.. Lista on erittäin pitkä ja vakuuttava.

 

Viime vuodesta alkaen Kuhnuri sai ensimmäistä kertaa rinnalleen Mehiläiskuningattaren. Mehiläiskuningattarelta odotetaan tarmokasta otetta Akaan hyväksi ja sitä Punaisten mattojen huuma todellakin on. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä tapahtuma kerää satoja yrittäjiä ja esiintyjiä taakseen. Päivän aikana mukana olevat liikkeet levittävät eteensä punaisen maton ja ilta huipentuu paikallisten liikkeiden muotinäytökseen Toijalan Kinossa.  Punaisten mattojen pää-organisaattoreina ovat Vaateliike Huuska You & Stylen Maria Valtonen ja Nina ’s Cafe Placesta tuttu Nina Weltzien.

Valinnat teki Akaan Hunajaviikkojen työryhmän raati, joka koostuu niin Akaan kaupungin kuin Hunajaviikkojen yhteisön edustajista.

Akaan kaupunki yhteistyökumppaneineen järjestää Hunajaviikot nyt viidennen kerran. 21.8–3.9 vietettävä kokonaisuus pitää sisällään yli 20 erilaista tapahtumaa.

Pirkanmaalainen Akaa julistautui Suomen Hunajapääkaupungiksi kesäkuussa 2014.
 


 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi