Löydä Akaan yritykset helposti Yrityshakemistosta

 

Uuden hakemiston avulla voi tutustua paikkakunnalla tarjolla oleviin palveluihin


Sekä kuluttajat että palvelun tarjoajat ovat toivoneet Akaaseen julkista yrityshakemistoa, mistä voisi vaivatta löytää palveluntarjoajia ja yhteistyökumppaneita. Nyt toiveisiin on vastattu.

Etelä-Pirkanmaan kunnat tarjoavat käyttöön yhteisen yrityshakemiston, josta voi hakea Akaassa, Valkeakoskella ja Urjalassa toimivia yrityksiä, tutustua yritysten tietoihin ja paikallistaa yritykset karttanäytöltä. Yrityksiä voi hakea esimerkiksi yrityksen nimen, nimen osan, toimialan, henkilöstömäärän tai postinumeron mukaan.

Ajantasaisista ja monipuolisista tiedoista hyötyvät niin alihankkijaa, kumppania tai uusia verkostoja etsivät yritykset, kuin tuotteita ja palveluita etsivät asiakkaat. Yrityksiä rekisterissä on tällä hetkellä pari tuhatta. Palvelu on käyttäjille maksuton.

Sähköinen palvelu löytyy osoitteesta http://yrityshakemisto.epirkanmaa.fi/  . Akaan kaupunki toivoo, että yrittäjäyhdistykset ja yritykset lisäisivät hakemistolinkin myös omille sivuilleen asiakkaiden palvelemiseksi.   

 

Tietojen ajantasaisuus tärkeää

 
Etelä-Pirkanmaan yrityshakemiston perustiedot pohjautuvat Suomen Asiakastieto Oy:n aineistoon. Akaalaiset yritykset ovat yrityshakemistossa automaattisesti mukana, mikäli yritys ei ole erikseen näkyvyyttä kieltänyt.

Yrityksiä kannustetaan lisäämään hakemistoon itse tarkempaa tietoa tarjoamistaan palveluista, jotta käyttäjät saisivat tästä palvelusta mahdollisimman paljon hyötyä. Nyt käynnistysvaiheessa niille, joille löytyy rekisteriaineistosta sähköpostiosoite, lähtee automaattisesti tietojen tarkistus- ja täydentämispyyntö. Jatkossa tämä tarkistusposti lähtee kuuden kuukauden välein.

 

Lisätietoja:

Rahoitusneuvoja Piritta Forstén (Akaa/Valkeakoski/Urjala)
puh. 040 335 6081 / piritta.forsten(at)valkeakoski.fi 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi