Liikuntapaikat avataan käyttäjille

Akaan kaupungin ulkoliikuntapaikat on avattu valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti 14.5.

Urheilukenttien nurmialueet avataan harjoittelukäyttöön viikon 21 lopulla. Silloin aukeavat myös pukuhuoneet, jotka ovat toistaiseksi auki vain päivisin.

Uimarantojen pukuhuoneet ja wc:t otetaan käyttöön kesäkuun alussa. Saunat pysyvät kiinni toistaiseksi.


Kuntosalien käyttäjille aikahyvitystä


Kaupungin sisäliikuntapaikat avataan 1.6.
 
Viialan ja Kylmäkosken kuntosalien 14.3. - 1.6. voimassa olleisiin kuntosalipoletteihin on ohjelmoitu automaattisesti käyttöaikaa 15.8. asti. Jos asiakkaan ostama kuntosalin käyttöoikeus jatkuu myös 15.8. jälkeen, niin aikahyvitystä voi hakea Viialan kirjastosta 1.9. asti.

Toijalan Monitoimihallin henkilöstö hyvittää sulkuaikana voimassa olleisiin kuntosalikortteihin lisäajan. Hyvitystä voi hakea 1.6. lähtien, ja se tulee lunastaa Monitoimihallilta kesäkuun aikana.
 
Liikuntapalveluiden kesän rantauimakouluihin ja kesäliikuntaryhmiin odotetaan vielä valtioneuvoston lisäohjeistusta ennen toiminnan aloittamista.

Hallituksen linjauksen mukaisesti yli 10 hengen kokoontumiset on edelleen kielletty toukokuun loppuun saakka. Liikuntapaikoilla tulee noudattaa yleistä ohjeistusta kokoontumisrajoituksista sekä huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Seurojen on syytä huomioida ja noudattaa myös lajiliitoiltaan saamiaan ohjeita epidemian aikaisesta harjoittelusta ja kilpailutoiminnasta.

Riskiryhmiin kuuluvien toivotaan edelleen noudattavan maan hallituksen linjausta ja välttämään fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan.

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi