Kylmäkosken koululla juhlittiin harjannostajaisia

 

Kylmäkosken uusi koulu on noussut harjakorkeuteen, minkä kunniaksi koululla vietettiin harjannostajaisia perjantaina 26. huhtikuuta. Tilaisuudessa kuultiin kaupungin henkilöstön ja päättäjien puheenvuoroja, trubaduuri Harri Salmisen musiikkia ja nautittiin soppalounas kakkukahveineen.

Varsinainen kohokohta oli koulun tulevien käyttäjien eli 1.- ja 2.-luokan oppilaiden musiikkiesitys, joka nosti myös tunnelman harjakorkeuteen.

 

 

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola korosti avauspuheessaan, että kouluverkko on kaupungin tärkeimpiä vetovoimatekijöitä. Peltola arvelee Kylmäkosken koulun palvelevan oppilaita 50-100 vuotta. Hän esitti toiveen akaalaisille, että nämä ottaisivat uuden koulun mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön ja hyödyntäisivät sen tuomia monipuolisia mahdollisuuksia.

Koulun rehtori Heli Hotti-Paananen halusi antaa kiitoksen Akaan päätöksentekijöille ja koulun suunnittelussa ja rakentamisessa mukanaolleille yhteistyökumppaneille sekä sidosryhmille. Koulun oppilaat pääsevät aloittamaan koulutyön terveissä ja toimivissa tiloissa ensi syksynä.

Kylmäkosken koulu on mitoitettu 100 oppilaalle.

Katso lisää kuvia kaupungin Facebook-sivuilta

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi