Kutsu yleisötilaisuuteen: Akaan raakapuuterminaalin ratasuunnitelma

Aika 15.1.2018 klo 18.00 - 19.30 Paikka Akaan kaupungintalo, valtuustosali

Kutsu yleisötilaisuuteen 
Akaan raakapuuterminaalin ratasuunnitelma


Akaan raakapuuterminaali on osa valtakunnallista raakapuun terminaali- ja kuormauspaikkaverkostoa, jota kehitetään metsäteollisuuden, metsähallituksen, kuljetusyritysten, kuntien ja Liikenneviraston yhteistyönä. Liikennevirasto on käynnistänyt Akaan raakapuuterminaalin ratalain mukaisen ratasuunnitelman laatimisen syksyllä 2017.
Vuonna 2016 valmistuneen esiselvityksen perusteella uuden raakapuuterminaalin paikaksi on valittu Toijalan ratapihan läheisyyteen Valkeakoskelle johtavan radan varteen sijoittuva teollisuusalueeksi kaavoitettu alue.
Uusi terminaali korvaa nykyisen Toijalan ratapihalla sijaitsevan kuormauspaikan. Ratasuunnitelma sisältää raakapuuterminaalin tarkemman sijoittamisen ja mitoittamisen, tasoristeyksiä koskevat järjestelyt sekä raskaan liikenteen tieyhteyden suunnittelun. Hankkeessa selvitetään vaikutukset ratasuunnitelman tarkkuudella.

Yleisötilaisuus järjestetään:

Aika 15.1.2018 klo 18.00 - 19.30

Paikka Akaan kaupungintalo, valtuustosali

Myllytie 3, 3.krs

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Palautetta voi myös antaa myös sähköpostitse.

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Paikalla ovat Liikenneviraston edustaja Laura Aitolehti, Akaan kaupungin edustaja Jyri Sarkkinen ja suunnittelukonsultin edustaja Annika Salokangas

Lisätietoja suunnitelmasta antaa:

Laura Aitolehti, Liikennevirasto

puh 029 534 3240 laura.aitolehti@liikennevirasto.fi

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi