Koronarajoitusten purku vaikuttaa toimintaamme

 

Suomen hallitus linjasi maanantaina 15.6.2020, että koronatilanteen aiheuttamat poikkeusolot päättyvät. Tämän vuoksi myös Akaan kaupungin palveluissa ja toiminnoissa palataan normaaliin tilaan.

Poikkeuksena ovat kaupungin yleisösaunat Satamassa ja Arajärvellä, jotka pysyvät suljettuina yksittäisiltä kävijöiltä toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme muutoksista nettisivuillamme. Arajärven saunaa on kuitenkin mahdollista varata yksityistilaisuuksia varten.

Kaupungintalo ja perusturvatoimen hallinnon toimipiste pysyvät niin ikään suljettuina elokuun alkuun saakka.

Voimaan jäävät toistaiseksi esimerkiksi ravitsemusliikkeitä koskevat säännökset ja terveydenhuolto- sekä vanhuspalveluyksiköiden vierailuja koskevat rajoitukset.

Elokuun alusta lähtien suuret, yli 500 hengen yleisötapahtumat, ovat sallittuja sekä sisällä että ulkona. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi Hunajahulinoita päästään viettämään tänä vuonna.

Heinäkuun loppuun asti alle 50 henkilön yleisötilaisuudet ja kokoukset ovat sallittuja sisä- ja ulkotiloissa. Yli 50 henkilön, mutta korkeintaan 500 henkilön sisä- ja ulkotilaisuudet ovat sallittuja edellyttäen, että niissä turvallisuus voidaan varmistaa erillisen ohjeistuksen mukaisesti.

Edelleen kehotamme kaikkia kuntalaisia huolehtimaan hygieniasta, noudattamaan turvavälejä ja välttämään tarpeettomia kontakteja. Näin pyritään varmistamaan turvallinen kesä kaikille asukkaillemme.


Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi

Tekninen johtaja Jaana Koota, puh. 040 335 3517, jaana.koota@akaa.fi

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi