Keksi lapsiperheiden palvelupisteelle nimi ja tunniste

 

Akaan kaupungin perusturvatoimessa on käynnissä lapsiperhepalvelujen kehittämishanke. Hankkeen yhtenä päämääränä on koota kaikki lapsiperheiden tarvitsemat erilaiset tukipalvelut ja tukimuodot yhteen, uudentyyppiseen palvelupisteeseen. Tämän palvelupisteen kautta mitä tahansa apua tarvitseva perhe pääsee yksilöllisen tilanteensa mukaisesti oikeiden palvelujen ääreen.

Akaan kaupungin perusturvatoimi julistaa kilpailun, jossa haetaan visuaalista tunnistetta tai logoa uudelle palvelupisteelle. Tunnisteessa voi olla esimerkiksi hyödynnettynä hankkeesta tuttu auringonkukka-aihe, tai sitten osallistuja voi ideoida uuden ilmeen. Tunnisteen lisäksi osallistujat voivat ehdottaa nimeä palvelupisteelle. Visuaalista tunnistetta ja nimeä voi ehdottaa yhdessä tai vain toista erikseen.

Nimi- ja logokilpailuun toivotaan runsasta osanottoa kaikilta kiinnostuneilta ja esimerkiksi koululaisilta. Myös ryhmät voivat osallistua yhteisellä ehdotuksella. Palkintoina voittajille tullaan jakamaan elokuvalippuja.

Jätä ehdotuksesi 27.2.2015 mennessä sähköpostitse osoitteella: webmaster@akaa.fi tai postitse osoitteella Akaan kaupungintalo, PL 34, 37801 Akaa (käyntiosoite Myllytie 3, Akaa).

Sähköpostin otsikoksi tai kuoreen tulee kirjoittaa teksti ”Nimi- ja logokilpailu”.

Hankkeen tarkoitus on kehittää lasten, nuorten ja perheiden palveluja sekä samalla parantaa henkilöstön työhyvinvointia. Kun perheille pystytään tarjoamaan oikein kohdennettua apua heti ongelmien ilmettyä eikä vasta niiden kasvettua suuriksi, vältytään paljolta harmilta ja huolelta. Henkilöstön työhyvinvointi puolestaan paranee, kun asioihin päästään tarttumaan jo varhaisessa vaiheessa. Kun asiakkaille on tarjolla varhaista tukea ja ongelmia voidaan ehkäistä jo ennakolta, raskaiden toimenpiteiden tarve vähenee. Tämä johtaa myös kustannussäästöihin.

Hankkeesta verkossa:

http://www.akaa.fi/lapset-nuoret-ja-perheet/lapsiperheiden-palvelujen-kehitt/

http://lapsiperhepalvelutakaassa.blogspot.fi/


Lisätietoja antaa:

Akaan kaupungin sosiaalityönjohtaja Pirjo Kukkonen, puh. 040 335 3381 / pirjo.kukkonen(at)akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi