Kaupunki tiivistää yhteistyötä Leijona Futsalin kanssa

Mestaruutta hakeva liigajoukkue muuttaa nimensä Akaa Futsaliksi


Akaan kaupunki ja Leijona Futsal vahvistavat yhteistyötään ensi kaudesta alkaen. Mitaliputkessa jo kolme vuotta viihtynyt Leijona Futsal ja kaupunki ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä liigajoukkueen nimi muuttuu Akaa Futsaliksi.

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola iloitsee seuran päätöksestä tuoda Akaa paremmin esiin kilpailutoiminnassa.

–  Leijona Futsal on mestaruussarjatason joukkueena yksi Akaan ehdoton ylpeyden aihe. Uuden sopimuksen myötä pääsemme kehittämään yhteistyötämme ja olemme todella tyytyväisiä siitä, että seuran nimi vaihtuu Akaa Futsaliksi. Tällä on erittäin iso vaikutus Akaan näkyvyydelle alueellisella ja valtakunnallisella tasolla ja uusi nimi helpottaa myös yhteisen markkinointiyhteistyön rakentamista jatkossa, Antti Peltola valottaa.


Akaan markkinointi tärkeää

Leijona Futsalin liigajoukkueen nimenmuutos astuu voimaan välittömästi. Joukkueen uudella nimellä ei ole olemassa virallisia lyhenteitä, vaan tarpeen tullen joukkueen nimi esimerkiksi sarjataulukoissa lyhennetään muotoon "Akaa". Seuran perinteikäs leijonalogo pysyy uudistuksen jälkeen ennallaan.

– Akaassa tapahtuu tällä hetkellä paljon hyviä asioita ja tämän voi nähdä meidän tapanamme osallistua talkoisiin. Seuramme strategiaan kuuluu viedä Akaata ja Etelä-Pirkanmaata maailmalle. Nimenmuutos osuu tähän hyvin, Leijona Futsalin hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö sanoo.

Näin Akaan kaupunki saa jo toisen liigajoukkueen, jonka nimessä komeilee Akaa-nimi. Menestyksekkään futsaltiimin lisäksi lentopallojoukkue Akaa-Volley vie kaupunkia loistokkaasti maailman kartalle.

Lisätietoja:

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi

Leijona Futsalin hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö, puh. 050 486 7783 tero.kivisto@leijonafutsal.fi
 

Leijona Futsalin hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö (vas.) ja kaupunginjohtaja Antti Peltola kättelevät sujuvan yhteistyön kunniaksi.

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi