Kaupungin ja Akaa-Volleyn yhteistyö jatkuu entistä vahvempana

Akaan kaupunki ja lentopallon liigajoukkue Akaa-Volley ovat sopineet yhteistyön vahvistamisesta tulevalle kaudelle.

Kaupunki haluaa hyödyntää kotiotteluita aiempaa monipuolisemmin kaupungin markkinoinnissa. Esimerkkinä on Monitoimihallin Akaa-klubi, joka on kokenut muodonmuutoksen kesän aikana. Tilasta on haluttu muokata viihtyisä ja Akaan vahvuuksia esille tuova kohtaamispaikka. Klubilla on tarkoitus tuoda esiin Akaan eri teemoja; paikallisia urheiluseuroja, kulttuurihistoriaa, asumisen ja yrittämisen mahdollisuuksia, hunajapääkaupunkiteemaa, jne. Kaupunki aikoo kutsua ottelutapahtumiin vieraaksi yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Ottelutunnelmaa tulee luomaan saliin asennettava suuri led-taulu. Lisäksi Monitoimihallin huikeaa tunnelmaa tullaan taltioimaan syksyn aikana kuvattavaan Akaan esittelyvideoon.

- Akaa-Volley on mestaruussarjatason joukkueena merkittävä yhteistyökumppanimme ja rakennamme yhteistyötämme molempien tarpeet huomioiden. Kotiotteluissamme on todella ainutlaatuinen tunnelma ja haluamme että yhteistyökumppanimme, asiakkaat sekä kuntalaiset pääsevät nauttimaan siitä huippulentopallon ohella, sanoo Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola.

Akaa-Volley on merkittävä yhteistyökumppani Akaan kaupungille. Se tuo Akaalle laajasti näkyvyyttä ja vahvistaa yhteishenkeä kaupungissa. Kaudella 2018–2019 joukkue eteni ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin, mikä noteerattiin laajasti mediassa. Otteluareena Monitoimihallin ainutlaatuista tunnelmaa on nostettu myönteisesti esiin eri yhteyksissä.

Lentopallon liigakausi käynnistyy Monitoimihallilla 27. syyskuuta. Otteluisäntänä on tuolloin Akaan kaupunki.

Kaupunki tukee myös futsal-liigassa menestyksekkäästi pelaavaa paikallisjoukkue Akaa Futsalia. Liigajoukkue muutti hiljattain nimensä Leijona Futsalista ja Akaa Futsaliksi.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi