Kauppiastavaratalon kesäkioski

Kauppiastavaratalon kesäkioski 

Sosiaali- ja terveyspalveluita jokaiselle

Toijalan kauppiastavaratalon toisessa kerroksessa toimii kesä-heinäkuussa ajalla 5.6.-28.7. matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava kesäkioski. Palveluvalikoimiin kuuluvat terveys- ja  perhekioski, ikäihmisten neuvontapiste, nuorten kioski sekä nepsy- eli neuropsykiatrinen kioski. Nämä palvelut ovat avoimia kaikille, jotka kaipaavat tietoa tai neuvoa arjen eri tilanteissa. Kioskilla saa myös apukeinoja oman tai läheisen terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen ja yleisen omatoimisuuden ylläpitoon. Tarkoitus on tarjota kuntalaisille mukava kokoontumistila ja levähdyspaikka Toijalan torin kupeessa.


Kesäkuussa:

ma klo 9-11 Terveyskioski

ke klo 9-11 Terveyskioski, perhekioski ja ikäihmisten neuvonta

pe klo 9-11 Terveyskioski ja nepsy-kioski (paitsi juhannusperjantai)

ti ja to tietoiskut 9-11

Lisäksi ti klo 13-15 Nuorten kioski


Heinäkuussa:

Terveyskioski palvelee heinäkuussa vain keskiviikkoisin.

Keskiviikkoisin klo 9-11 paikalla toimii terveyskioski, perhekioski sekä ikäihmisten neuvontapiste.  Palvelusta vastaavat terveydenhuollon ja vanhustenhuollon hoitajat sekä sosiaalityön ammattilaiset. Terveyskioskissa voi mittauttaa verenpaineensa ja verensokerinsa, saada matkailija- tai  tehosterokotteita, sekä kysyä yleisiä neuvoja terveydenhuollon ammattilaisilta. 

Terveyskioski toimii kesäkuussa maanantaisin ja perjantaisin klo 9-11. Poikkeuksena juhannusaatto 23.6.2017.

Nuorten kioskin toiminta on käynnissä kesäkuun ajan tiistaisin klo 13-15, jolloin paikalla on nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Lisäksi perjantaisin klo 9-11 toimii nepsy-kioski, jossa koulutetut valmentajat antavat neuvoja ja ohjausta neuropsykiatrisissa (nepsy) lasten, nuorten ja perheiden pulmatilanteissa.

Pistäytykäähän kesäkiskalla!

Kauppiastavaratalon osoite on Kirkkotori 10, 2. krs. 

Lisätietoja antaa: perusturvajohtaja Elina Anttila
puh. 040 335 4270 elina.anttila@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi