Katso sisäisen bussiliikenteen uudet aikataulut

Akaan sisäinen bussiliikenne, mukaan lukien asiointi-, koulu-, ja muut kuljetukset, on tarkoitettu kaikille matkustajille.

Akaassa liikennöivät Atomi Lines Oy, Bussiliikenne Koivisto Oy, Tilausliikenne Markku Mikkola, Rautaveden Liikenne Ky ja Valkeakosken Liikenne Oy.

Asiointivuoroja on tänä syksynä lisätty sekä Toijalan, Viialan että Kylmäkosken taajamissa. Niiden tarkoituksena on helpottaa kuntalaisten liikkumista esimerkiksi kaupassa asiointiin ja terveysasemille. Asiointibussit kulkevat myös koulujen loma-aikoina. Mitään aikataulukohdetta ei ohiteta ilmoitettua aikaisemmin.

Tarvittaessa bussi saapuu etukäteiskutsusta noutamaan asiakkaan vaikka kotipihalta saakka ja paluumatkalla kuljettaja kantaa tarvittaessa tavarat portaille asti. Liikennöitsijänä on Markku Mikkola Oy. Jos on tarve hakea kotipihalta, kyyti tilataan samana päivänä klo 8 – 8.45 soittamalla bussin puhelinnumeroon 0400 948 888 (Toijala) ja 0400 278 888 (Viiala).

Aikataulut löytyvät Akaan kaupungin nettisivuilta www.akaa.fi/joukkoliikenne . Ne päivitetään myös pysäkeille lähiaikoina.


Asiointiliikenne nyt maksutonta - kokeile rohkeasti!

Asiointi-, koulu- sekä muut kuljetukset ovat toistaiseksi käyttäjille maksuttomia, lukuunottamatta Bussiliikenne Koiviston vuoroja Kylmäkoski-Viiala-Toijala ja Rautaveden Liikenteen vuoroja Riisikkala-Toijala-Riisikkala (ns. Ely-kuljetukset) ja Valkeakosken Liikenteen vuoroja Viiala-Toijala. Näissä noudatetaan Matkahuollon normaalia hinnoittelua.

Uudet hinnat astuvat voimaan syksyn 2019 aikana. Tiedotamme uusista hinnoista nettisivuillamme ja Akaan Seudussa.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi