Hyvinvointikeskuksen peruskivi muurattiin perjantaina

Akaan uuden hyvinvointikeskuksen peruskivi muurattiin juhlavissa tunnelmissa perjantaina 6. maaliskuuta.

Paikalle työmaalle oli kutsuttu kaupungin henkilöstöä, päättäjiä, käyttäjien edustajia ja urakoitsija NCC Oy:n henkilöstöä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Rämö kiitti puheessaan kaupungin ja NCC Oy:n hyvää yhteistyötä projektin aikana. Hanketta on viety eteenpäin toimintojen ja prosessien kautta. Rämö toivoi, että asiakkaat käyttävät hyvinvointikeskusta ja sen terveitä tiloja vielä 50 vuoden päästä.

Hyvinvointikeskuksen rakennustoimikunnan puheenjohtaja Maija Toivonen kiitti rakennuksen arkkitehtiä eri käyttäjien toiveiden huomioimisesta. Erityiskiitoksen Toivonen antoi hankkeen tiedottamisesta. Ajankohtainen katsaus julkaistaan joka viikko, ja rakennustöiden etenemistä voi seurata reaaliajassa nettikameran kautta.

Rakennus on noussut Matinpuiston kentälle aikataulussa, jopa hieman odotettua nopeammin. Puheenvuorossaan NCC Oy:n aluejohtaja Marko Nikander lupaili, että kuntalaiset pääsevät tutustumaan rakennukseen heti harjannostajaisten jälkeen elokuussa.

Hyvinvointikeskus otetaan käyttöön kesällä 2021.


Peruskiveen hunajaaa, kolikoita ja paikallislehti
 

Peruskiveen muurattiin kapseli, jonka sisälle kätkettiin muistamisia Akaasta. Suomen hunajapääkaupungin kunniaksi sisään päätyi purkki paikallista hunajaa, tämän hetken kolikoita, peruskirja, Akaan esite, uusin Akaan Seutu -lehti ja Aamulehti.

Laastin levitykseen pääsivät kaikki halukkaat. Juhlan kunniaksi väki nautti kaupungin ruokapalveluiden loihtimat leivoskahvit.
 

Lisää kuvia kaupungin Facebook-sivulla

Videolla tekninen johtaja Jaana Koota lukee mitä peruskirjaan on kirjoitettu

 

Kaupunginjohtaja Antti Peltola pääsi jättämään jälkensä tulevan hyvinvointikeskuksen peruskiveen.

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi