Hunajahulinat laajenevat ja levittäytyvät myös Satamaan


Akaan kaupunki järjestää kuudennet Hunajahulinat elokuussa 23.8–26.8.2018

Tänä vuonna teemana on ”Hunaja yhdistää” ja Akaan kaupungin toimialat tekevät tapahtumaa tiiviisti yhteistyössä.

Torstai on lasten päivä, jolloin akaalaisissa kouluissa ja päiväkodeissa vietetään hunajaista teemapäivää. Myös Akaan pääkirjasto järjestää viime vuonna suuren suosion saavuttaneen keppihevoskilpailun.

Perjantai on teini-ikäisten päivä ja ensimmäistä kertaa lanseerataan Hunajamurkut-teemalla tekemistä nuorisolle. Ohjelma on työn alla ja paikkakin saattaa olla varsin yllätyksellinen..

Lauantaiaamuna 25.8 Toijalan torilla vietetään Hunajatoria. Päivän ohjelmallista osuutta vietetään klo. 13–16 välillä Toijalan Satamassa, jonne rakentuu hieno lava palkitsemisia ja esiintymisiä varten. Akaan kaupunki onkin sopinut Akaan Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyökumppanuudesta ja viime vuonna valtaisaa medianäkyvyyttä saavuttanut Paljujen Yö starttaa satamassa klo. 16.

Tänä vuonna Akaan kaupunki haluaa panostaa Hunajahulinoilla ohjelmaan, joka on suunnattu etenkin paikallisille. Hunajahulinoilla on mahdollista tavata tuttuja ja nauttia mukavasta ohjelmasta ja iloisesta tunnelmasta. On hienoa, että Akaassa on yhteisöllisyyttä ja sen soisi näkyvän myös Hulinoilla.

Paljujen Yöstä taas pyritään tekemään valtakunnallinen ja runsaasti medianäkyvyyttä saava tapahtumakokonaisuus.

Läheltä lähtee!-lähiruokatapahtuma on tarkoitus järjestää 15.9, jolloin on valtakunnallinen Osta tilalta!-päivä.

Tarjolla on siis varmasti jokaiselle jotakin.

Tervetuloa yhteiselle matkalle kohti Hunajahulinoita ja Paljujen yötä 2018!

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi