Hallitus esittää lisämäärärahaa Viialan koulujen siirtorakennuksiin

Hallitus esittää lisämäärärahaa Viialan koulujen siirtorakennuksiin

Tiistai-iltana kokoontunut Akaan kaupunginhallitus yksimielisesti hyväksyi talousarvion täytäntöönpano-ohjeen.

Kaupunginhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää vuoden 2018 talousarvioon kasvatus- ja opetuspalvelujen tehtävätasolle 332.000 euron määrärahan lisäyksen Akaan Viialan koulujen väistötiloihin liittyen.  Tämä koskee kilpailutettujen 500 oppilaan ja taito- ja taideaineiden siirtorakennusten vuokra- ja ylläpitokustannuksia. Nämä kustannukset tulee huomioida myös myöhempien vuosien talousarvioihin.

Samalla hallitus esittää valtuustolle, että talousarviosta poistetaan omaishoidettavien ja omaishoitajien pneumokokkirokotteeseen ja yli 75-vuotiaiden liukuesteiden kertahankintaan varatut määrärahat, Akaan osuuden ollessa noin 72.000 euroa.

Hallitus esittää valtuustolle myös, että uutta tasapainotusohjelmaa laadittaessa huomioidaan 500 oppilaan ja taito- ja taideaineiden siirtorakennusten arvioitujen vuokra- ja ylläpitokustannuksien aiheuttamasta määrärahan lisäystarpeesta, josta jää tässä vaiheessa kattamatta 158.500 euroa.

Yksimielisellä päätöksellä hallitus esittää, että henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori suostumuksellaan valitaan jatkamaan kaupunginjohtajan virkaa määräaikaisesti helmikuun alusta maaliskuun loppuun. Mikäli hallinto-oikeus kumoaa kaupunginvaltuuston toukokuisen päätöksen kaupunginjohtaja Aki Viitasaaren irtisanomisesta ja Viitasaari palaa kaupunginjohtajan virkaan tuona aikana, päättyy virkaan paluupäivästä henkilöstöjohtaja Sinivuoren määräaikaisuus kaupunginjohtajan virassa.

Seuraava kaupunginhallitus kokoontuu tiistaina 16.1.2018 ja kaupunginvaltuusto keskiviikkona 17.1.2018

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi