Elematicin teollisuushalli kohosi harjakorkeuteen

Elematicin teollisuushalli kohosi harjakorkeuteen

 

Akaan kaupungin rakennuttama ja kokonaisuudessaan rahoittama Elematic–teollisuushalli on noussut harjakorkeuteen. Harjannostajaisia juhlittiin peruskiven muurauksen merkeissä 4.12.2014.

Hallin toteutus perustuu Akaan kaupungin ja Elematic Oy Ab:n solmimaan vuokrasopimukseen, jonka mukaan yhtiö keskittää toimintojaan kotipaikkakunnalle Akaaseen. Uusiin tuotantotiloihin tulee aluksi noin 30 ja myöhemmin lisää noin 20–30 uutta työpaikkaa. Urakkasopimuksen arvo on 3.386.000 €. Teollisuushallin kokonaispinta-ala on 3471 m2. Rakennus koostuu tuotanto- ja varastotiloista sekä pienkokoonpano-, toimisto-, ja sosiaalitiloista.

Kohteen toteuttaa KVR-urakkana Tujunen-Yhtiöt Oy Akaasta. Vastaavana työnjohtajana toimii Ilkka Nyberg, ja KVR-suunnittelussa pääsuunnittelijana toimi Arkkitehtitoimisto Kimmo Linnovaara Oy. Rakennussuunnittelusta on vastannut Ilkka Nyberg, ja rakennesuunnittelusta on vastannut Pentti Mäkinen.

IV- ja A-suunnittelun ja -toteutuksen on tehnyt Montair Oy / Heimo Montonen, LV-suunnittelun ja toteutuksen Virtain Putkityö Oy / Petri Ohraluoma. Sähkösuunnittelusta ja -toteutuksesta on vastannut Pohjois-Hämeen Sähkötyö Oy / Reino Välimäki.

Kohde on valmistumassa urakkasopimuksen mukaisesti aikataulussaan 28.2.2015.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupungin tekninen johtaja Antti Kemi, puh. 040 335 3270, antti.kemi(at)akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi