Ehdota Vuoden Kuhnuria ja Kuningatarta

 

Suomen makein kaupunki Akaa juhlii jälleen Hunajaviikkoja 29.8–11.9.2016. Yksi päätapahtumista on Toijalan torilla lauantaina 3.9. vietettävät Hunajahulinat-sadonkorjuumarkkinat. Hunajahulinoilla jaetaan jo neljännen kerran Vuoden Kuhnuri –tunnustus, lisäksi tänä vuonna ensimmäisen kerran Kuhnurin rinnalle valitaan myös Vuoden Kuningatar.

Tunnustuksen saajiksi toivotaan nyt ehdotuksia kaupunkilaisilta. Kuhnuri on se positiivinen tiimipelaaja, joka luo taustatyöllään yhteishenkeä Akaassa. Kuningattarelta odotamme tarmokasta otetta toimintaa mihin hän ryhtyykään tai on jo ryhtynyt. Nyt on aika nostaa esiin henkilöt, joiden myönteinen toiminta kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi on jäänyt jostain syystä huomiotta. Voit ehdottaa myös omaa perusteluasi Kuhnurin tai Kuningattaren valinnalle. Halutessasi voit ehdottaa molempia.

Lähetä perusteltu ehdotuksesi osoitteeseen sini.kantola(at)akaa.fi 26.8.2016 mennessä. Valinnan suorittaa raati, johon kuuluu Akaan kaupungin sekä kansalaistoiminnan edustajia.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi