BestParkin matkaparkki tulee Akaaseen


Akaan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 16.6.2020 hyväksyä BestPark Oy:n ja kaupungin välisen maanvuokrasopimuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Suomessa vielä uudenlainen matkaparkkitoiminta saadaan käyntiin Vanajan rannalla Akaan Toijalan sataman alueella jo elokuun aikana.

BestPark Oy:n liiketoimintajohtaja Matti Korkiakoski näkee Akaan Toijalan satamassa runsaasti mahdollisuuksia muun muassa sen erinomaisen sijainnin vuoksi. Alueelta on noin kilometri Tampere-Helsinki-moottoritielle ja Vanajavettä pitkin pääsee näppärästi Tampereelle ja Hämeenlinnaan. Myös Akaan kaupungin taajamien Toijalan, Viialan ja Kylmäkosken palvelut ovat lähellä. Alueella on paljon tarjottavaa matkailuajoneuvoilla liikkuville ja muille matkailijoille. 

- BestPark Oy:llä on upea uusi konsepti, ja olemme todella tyytyväisiä siitä, että saamme sen Akaaseen. Uskomme, että yhteistyön avulla saamme piristysruiskeen Akaan matkailulle ja sataman alueen kehittämiselle. Hanke luo edellytyksiä myös muiden palveluiden synnyttämiseksi. On hienoa, että matkailijat pääsevät nauttimaan matkaparkin palveluista Akaan Toijalan sataman alueen kauniissa ympäristössä, toteaa kaupunginjohtaja Antti Peltola.

BestPark Oy:n konseptiin kuuluu, että paikallisilla palveluntarjoajilla on mahdollisuus tarjota oheispalveluita yhteisen alustan kautta. 

- Tämä on hieno juttu, koska tällaisia toimijoita meillä myös riittää, sanoo Akaan kaupunkikehitysjohtaja Jyri Sarkkinen.

BestPark Oy on Best-Caravan Oy:n sisaryhtiö. BestParkin ydinliiketoimintana on matkaparkkikonseptin ja -ketjun rakentaminen valtakunnallisesti.

 

Lisätietoja: 

Akaan kaupunki, kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335

BestPark Oy, liiketoimintajohtaja Matti Korkiakoski, puh. 040 196 6669

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi