Avoin sarjakuvanäyttely Kulttuuritalo Laaksolaan

Avoin sarjakuvanäyttely Kulttuuritalo Laaksolaan


Päivölän opiston kuvataidelinja järjestää avoimen sarjakuvanäyttelyn sekä aiheeseen liittyvät kaksi sarjakuvapajaa Akaan Kulttuuritalo Laaksolassa.

Näyttelyyn valitut teokset ovat esillä Laaksolassa 14.-27.4.2014. Kuvataidelinjan opiskelijat Jolanda Jokinen ja Maisa Tenhunen valitsevat teokset näyttelyyn ja toimivat työpajojen vetäjinä. Heillä molemmilla on jo vahva taidetausta sekä opiskelujen että omien töiden ja näyttelyiden puolesta.

Ehdolle tarjottavat työt on toimitettava Kulttuuritalo Laaksolaan pe 11.4.2014 klo 10.00 mennessä joko originaaleina tai sähköisesti pdf-formaatissa, max. 1MT (meilitse lähetetyt teokset printataan A3 kokoon). Stripit postitse: ’’ Sarjisnäyttely’’, Kulttuuritalo Laaksola, Ryödintie 2, 37800 Akaa tai sähköpostilla: sofia.welling@akaa.fi.

Inspiraatiota työpajoista

Omia ideoita voi piirtää tai viimeistellä näyttelyä varten Laaksolassa pidettävissä sarjakuvatyöpajoissa ke 2.4. ja ke 9.4. klo 18-19.30. Samalla kuvataidelinjan oppilaat kertovat omasta suhteestaan sarjakuvaan ja opastavat sarjakuvan piirtämisessä. Laaksolassa on tarjolla riittävät välineet päästä alkuun piirtämisessä, mutta pajoihin voi ottaa myös omat kynät ja paperit mukaan. Ennen kurssia käydään ilmoittautuneiden kanssa läpi tarvittavat materiaalit ja hankinnat. Ilmoittautuminen sarjispajoihin 26.3. mennessä: sofia.welling@akaa.fi.

Sekä pajoihin että näyttelyyn osallistuminen on ilmaista. Näyttelyn ja pajat tarjoavat Akaan kulttuuripalvelut sekä Päivölän opiston kuvataidelinja.


Lisätietoja:

Päivölän kuvataidelinjan johtaja Satu Kiuru: satu.kiuru@aalto.fi tai puh. 040 589 2627

www.akaa.fi
www.paivola.fi


« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi