Akaan ystävänpäiväviikonloppu rokkasi kentällä, lavalla ja katsomossa


Lauantaina Monarille alkoi virrata väkeä jo neljän jälkeen ja odotukset illan ottelusta olivat korkealla.

Akaa-Volleyn ja Kokkolan Tiikereiden välinen mittelö oli toinen Akaan kaupungin ystävänpäiväviikonlopun tapahtumista. Tiivis pistetaistelu kumppaneiden kesken oli saanut myös Tiikereiden kannattajajoukon mukaan matkaan ja heitä saapuikin iso joukko musta-keltaisissa vaatteissaan taputtamaan omilleen.

Monarilla lanseerattiin myös Akaan uusi maskotti; Akaan Mehiläinen, joka iloisena jakoi jokaiselle katsojalle makean herkun ja viiletti pitkin hallin käytäviä aikuisten ja lasten riemuna. Mehiläinen myös yllätti satunnaisia katsojia lahjoittamalla Akaan otteluisännyyden kunniaksi ilmaisen sisäänpääsyn peliin.

Ottelu itsessään oli jännittävä ja tasainen. Lopulta viidennen erän päätteeksi Kokkolan Tiikeri vei harmittavasti pisteet 2-1.

Akaa-Volley tavoitteli ottelussa ensimmäistä kertaa 500 katsojan rajaa ja hyvin lähelle päästiin. Kaikkiaan lehtereillä kannusti 461 katsojaa ja tunnelma oli korkealla.


Hiekkakakut musisoivat Arvo Ylpöllä laskiaisen kunniaksi


Akaan kaupungin vuosittainen yhteistyö MLL Toijalan yhdistyksen kanssa toteutettiin vuorostaan eilen sunnuntaina. Arvo Ylpön koululla klo 15 esiintyjänä oli Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari Hiekkakakku-orkesterinsa kanssa.

Jo puoli kolmen jälkeen iloiset lapset valtasivat salin ja väki virtasi sisään tasaisena nauhana. Myös Akaan Mehiläinen oli lapsia tervehtimässä ja sai monen monta halausta ja ylävitosta uusilta ystäviltään.

MLL:n varainkeruu-buffetista oli mahdollista ostaa laskiaisteemaan sopivia pullia ja ne menivät kaupaksi herkkusuille.

Konsertti oli jälleen kerran todella suosittu ja viralliseksi kävijäluvuksi saatiin 401!

 

Kiitos kaikille, jotka otitte osaa tapahtumiin.

Ystävyys ja akaalaisuus ovat hienoja asioita; vaalitaan niitä yhdessä!


Muistakaa vielä tänä keskiviikkona 14.2 flyygelisti Janne Mertasen konsertti Arvo Ylpön salissa klo.18.


 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi