Akaan Yrittäjäpalkinto 2014 Kuntoaskel Oy:lle

Akaan Yrittäjäpalkinto 2014 Kuntoaskel Oy:lle


Akaan kaupunki on antanut vuoden 2014 Yrittäjäpalkinnon terveys- ja liikuntapalveluyritys Kuntoaskel Oy:lle. Yrittäjäpalkinto jaettiin tuttuun tapaan 6.12.2014 pidetyssä Akaan Itsenäisyyspäivän juhlassa Toijalan yhteiskoululla.

Vuonna 1997 perustettu Kuntoaskel on toiminut pitkäjänteisesti ja ammattimaisesti yhä kasvavalla hyvinvointialalla. Yritys palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä liikuntaan, ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Liikunta- ja terveyspalvelut suunnitellaan aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Myös erityisryhmät on palveluissa huomioitu. Yrittäjinä toimivat Päivi Rouvali ja Heli Mattila. Yrittäjäpalkinnon saajan valitsi Akaan kaupunginhallitus.


Satu Lehtonen nyrkkeili itsensä Vuoden Urheilijaksi


Vuoden Urheilijana palkittiin Akaan Iskua edustavan Satu Lehtonen. Lehtonen voitti maaliskuussa 2014 pidetyissä naisten SM-nyrkkeilyissä Tampereella Suomen mestaruuden 51-kiloisten sarjassa. Loppuottelussa Satu Lehtonen kohtasi Kajaanin Sallamari Hannosen. Kajaanilainen lähti finaaliin suosikkina, mutta vasenkätinen Lehtonen käänsi tiukan ottelun edukseen taidoillaan ja periksiantamattomuudellaan.
Lahjakas iskijä on nyrkkeillyt vasta muutaman vuoden ja saavutetun Suomen mestaruuden takana on ollut paljon kovaa työtä ja tunnollista harjoittelua.

Akaan elävän musiikin yhdistys Almu ry sai vuoden 2014 Kulttuuripalkinnon. Yhdistys on jo vuosia edistänyt elävän musiikin harrastusta ja musiikkikulttuuria Akaassa niin aikuisille kuin lapsille. Viikoittaisten muskareiden lisäksi suurin yksittäinen ponnistus on ollut Vasenkätisten Vestivaali. Tämä tapahtuma on säilyttänyt korkean tason, tuonut omaleimaisella brändillään valtakunnallista näkyvyyttä Akaaseen sekä kehittynyt vuosi vuodelta huomioiden myös lapset omalla Muksujen Musavestarillaan. Almun puheenjohtajana toimii Mikko Peltoniemi.

Vuoden Urheilijan valinnasta sekä Kulttuuripalkinnon saajasta päätti Akaan kaupungin vapaa-aikalautakunta, joka halusi lisäksi jakaa tänä vuonna kunniamainintoja. Tunnustuksen saivat Petja Kopperoinen aktiivisesta toiminnasta kulttuurielämän ja nuorisotyön hyväksi sekä SM-pronssia saavuttanut Viialan Virin N16 – hiihtoviestijoukkue eli Josefiina Latvanen, Klaara Leponiemi ja Sarita Nieminen.


Lisätietoja:

Akaan kaupungin sivistysjohtaja Jukka Oksa, puh. 040 335 3377 Akaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jouko Rytkönen, puh. 040 727 7112

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi