Akaan palveluita tehdään tutuksi Hunajapassilla


Uudessa kampanjassa on mukana jopa 100 akaalaista yritystä

 

Akaassa otetaan kesällä 2015 käyttöön uusi etukortti, Hunajapassi. Hauskan passin avulla tehdään paikallisia palveluita tutuksi kaupunkilaisille, muuttajille ja matkailijoille. Hunajapassi esittelee Akaan monipuolista tarjontaa yhteensä 100 paikallisen yrityksen voimin. Mukana on palveluntarjoajia muun muassa ravintoloista suutariin ja kukkakaupasta kauneushoitolaan.

Maksuttoman postikortin kokoisen Hunajapassin saa lunastaa passinjakopisteistä. Kaikki mukana olevat yritykset on mainittu passissa. Käyttäjät keräävät passiin tarroja eri yrityksistä asioinnin lomassa. Tarran saaminen Hunajapassiin ei edellytä ostamista. Osa yrityksistä tarjoaa passin käyttäjille erilaisia etuja tai tarjouksia. Lisätietoa ja kaikki mukana olevat yritykset löytyvät Akaan kaupungin nettisivuilta www.akaa.fi/hunajapassi .

Hunajapassin kampanja-aika on 1.7. – 6.9.2015. Täydet passit, joihin on kerätty 10 tarraa, palautetaan passinjakopisteisiin. Täyden passin palauttaneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti sekä 3 kpl 100 euron lahjakortteja voittajien valitsemiin kampanjayrityksiin sekä tuotepalkintoja.

 

Ylläty Akaassa!


Hunajapassi on syntynyt yhteistyössä Akaan kaupungin, Toijalan keskustan kehittämisyhdistyksen, ravintola Leskirouvan, Akaan Seutu -lehden ja paikallisten yrittäjäyhdistysten sekä yritysten kanssa.  Projektia vetänyt Toijalan keskustan kehittämisyhdistys ry on mahdollistanut passin edullisen hinnan mukaan lähtijöille.

”Ilman yhteistyötä pienen kaupungin yritysten on vaikea tuoda palvelutarjontaansa esille. Suomen Hunajapääkaupunki Akaa on monien mahdollisuuksien kaupunki, hyvien kulkuyhteyksien varrella, täällä on hyvä elää ja yrittää. Hankkeen edetessä on ollut mahtavaa löytää näin monipuolinen palvelutarjonta ja ilokseni sain huomata yrittäjien ennakkoluulottoman asenteen lähteä markkinoimaan tuotteitaan ja palvelujaan erilaisella tavalla. Tavoitteena on tehdä yhdessä Akaasta entistä vetovoimaisempi kaupunki”, sanoo Toijalan Keskustan kehittämisyhdistyksen puheenjohtaja Anne Tervi.

Hunajapassin toivotaan madaltavan kynnystä piipahtaa itselle vieraammassakin palveluyrityksessä.

”Monelle pitkäänkin Akaassa asuneelle voi tulla yllätyksenä, kuinka hienoja toimijoita meillä on. Paikalliset yritykset ovat lähteneet upeasti mukaan uuteen kampanjaan, jonka odotetaan tuovan pörinää kesäsesonkiin”, kertoo Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola

Passin nouto- ja palautuspisteitä ovat Akaan kirjastot, Akaan Seutu, Ihana Olkkari, Kodin Ilo, Kukka- ja hautauspalvelu Laakso, Nina’s Café Place, Ravintola Leskirouva, R-kioski Hallamäki, R-kioski Viiala ja Viialan Huonekaluliike.

Hunajapassikampanja on osa Hunajaviikkoja, joita Suomen Hunajapääkaupunki Akaa juhlii kolmannen kerran 24.8. – 6.9.2015.

Lisätietoja makeista tapahtumista löytyy osoitteesta www.akaa.fi/hunajaviikot .   Lisätietoja:

ToKe ry:n puheenjohtaja Anne Tervi, puh. 040 524 1172, anne.tervi@gmail.com

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola, puh. 040 335 3205, sini.kantola@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi