Akaan matkailukohteet kiinnostivat Supermessuilla

 

Akaan matkailukohteet kiinnostivat yleisöä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa pidetyillä Supermessuilla 17.–19.4.2015. Akaan nähtävyyksiä ja tapahtumia esiteltiin kaupungin ja matkailutoimijoiden yhteisosastolla Kotimaan matkailumessuilla, joille oli varattu messukeskuksen uusi E-halli.

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantolan mukaan osastolla kävi tasainen kuhina ja yleisö oli silminnähden innostunut Akaan tarjonnasta matkailijoille.

- Messut olivat osaltamme onnistuneet ja toivat Akaata myönteisesti esille. Arvontaamme osallistui lähes 600 henkeä. Yleisöä kiinnostivat muun muassa Veturimuseo, Toijalan Näyttämön Seitsemän veljestä –kesänäytelmä ja Tapettimuseo. Tapahtumista moni kertoi käyneensä Hunajaviikoilla ja tulevansa tänä kesänä uudelleen, Kantola sanoo.


Hunajateema esillä osastolla


Hunajateema näkyi Akaan messuosaston keltaoranssissa värityksessä sekä ilmeessä. Kukkatapetit tulivat Pihlgren&Ritolan tapettitehtaalta ja seiniä koristavat kennonmalliset kuvataulut valmistuivat työpaja Horisontin puuverstaalla.

Viikonlopun aikana vietetyt Supermessut keräsivät yhteensä 21 000 kävijää. Supermessuilla oli samanaikaisesti neljät messut: Puutarha-, Kotimaan matkailu-, Erä-, sekä Keräilymessut.

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi