Akaan kotihoidon asiakkailla on mahdollisuus osallistua palvelusetelipilottiin 1.5-31.12.2018

Akaan kaupunki hakee palvelusetelipilottiin palveluntuottajia

Akaan kotihoidon asiakkailla on mahdollisuus osallistua palvelusetelipilottiin 1.5-31.12.2018


Nykyisellä tai uudella kotihoidon asiakkaalla on mahdollisuus hankkia kotiin tuotettuja palveluita myös yksityisen tuottamana. Kotihoitoa voidaan asiakkaan halutessa myöntää palvelusetelillä tilapäiseen tai säännölliseen kotihoitoon, jos kotihoidon kriteerit täyttyvät. Ennen palvelutuotannon aloittamista järjestetään yhteinen suunnittelukokous, johon osallistuu asiakkaan lisäksi asiakasohjaaja ja palveluntuottaja.

Palvelusetelin arvo on tilapäisessä kotihoidossa 25 euroa/tunti. Asiakas maksaa yrittäjille omavastuuosuutena käyntihinnan erotuksen esim. yrittäjä veloittaa 37 euroa/tunti, josta vähennetään palvelunsetelinarvo 25 euroa ja omavastuuosuudeksi jää 12 euroa. Tilapäisen kotihoidon tuottaminen Akaan kaupungin tuottamana maksaa asiakkaalle 12 euroa/ käynti. Säännöllisen kotihoidon osalta palvelusetelinarvo määräytyy kotihoidon maksutaulukon mukaan. Lisätietoa löytyy alla olevasta kotihoidon palvelusetelin sääntökirjasta.

Jos olet kiinnostut kotihoidon hankkimisesta palvelusetelillä ota yhteyttä asiakasohjaaja Leena Kähköseen puh: 040-335 2630 tai Henni Nummiseen puh: 040- 335 3009.

 

Tällä hetkellä haemme palvelusetelipilottiin palveluntuottajia. Palvelusetelipilottiin on varattu 10 000 euroa ja palveluseteleitä myönnetään tämän määrärahan puitteissa. Tulevaisuuden tavoitteena Akaan kaupungissa on jatkaa palvelusetelimallia. Toivomme yrittäjiä mukaan tähän pilottiin, jotta voimme tulevaisuudessa palvella alueen asiakkaita entistä paremmin!

Lisätietoja löytyy alla olevista liitteistä palveluntuottajaksi hakeutumisesta ja vaadittavista kriteereistä.

Palveluntuottajaksi hakeutumisesta lisätietoja antaa:

Vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Eveliina Kiiski puh: 040- 335 3434

 


« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi