Akaan kaupunki ystävyyden asialla

Akaan kaupunki haluaa muistaa asukkaitaan järjestämällä kaksi ystävänpäiväteemaista ilmaiskonserttia.

Sunnuntaina 11.2 Toijalan MLL:n kanssa yhteistyössä jo muutamana vuonna toteutetussa konsertissa esiintyy Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari Hiekkakakku-orkesterinsa kanssa. Tuomo on kiertänyt muutamia vuosia Suomen päiväkoteja ja kouluja ja hän on itse kutsunut kappaleitaan ”tavattoman hyvätapaisiksi lauluiksi”.

Toinen aistien makupala hiukan vanhemmalle yleisölle on tarjolla keskiviikkona 14.2, jolloin ansioitunut pianisti Janne Mertanen saapuu konsertoimaan Arvo Ylpön koululle klo 18. Hän on kokenut ja kansainvälinen esiintyjä ja soittanut keikoilla Australiassa, Aasiassa, lähes kaikissa Euroopan maissa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Helmikuussa Mertanen palkitaan Hämeenlinnassa, kun hän saa arvostetun Sibelius-mitalin.

Akaan kaupunki toimii samaisena lastenkonsertti- viikonloppuna otteluisäntänä Akaa-Volleyn lentopallopelissä lauantaina 10.2, jolloin vastaan asettuu sarjataulukossa samoista sijoista kiivaasti kamppaileva Kokkolan Tiikerit. Otteluun saapuville katsojille Akaan kaupunki haluaa tulevan ystävänpäivän kunniaksi tarjota suklaayllätykset ja mukana lentelee myös varmasti lasten suosikiksi nouseva maskotti Akaan mehiläinen.

Nyt kaikki joukolla mukaan näihin iloisiin ja jännittäviin tapahtumiin! 

Facebookissa voit seurata tapahtumia täällä!

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi