Akaan kaupungin yleisesitteen tarkoitus on hymyilyttää ja ilostuttaa

Akaan kaupungin yleisesitteen tarkoitus on hymyilyttää ja ilostuttaa


Akaan kaupungin vuoden 2018 yleisesite ilmestyy helmikuun alun Asta-messuille, jonne Akaan kaupunki osallistuu jälleen kerran yhdessä yhteisosastolla Urjalan ja Valkeakosken kanssa. Akaan kaupungin yhteistyökumppanina toimii tänä vuonna Pihlgren & Ritolan tapettitehdas ja messuseinää koristaa heidän tapettinsa Hahtuva.

Akaan kaupungin yleisesite on yleensä kustannettu mainostuotoin, mutta markkinointi- ja viestintäsihteeri Anni Määtän tahtotila oli tänä vuonna, että kaupunki hoitaa itse esitteen kustannukset.

- Esite on kädenojennus eri alan toimijoille ja paikallisille matkailukohteille. Esitteen tarkoitus onkin herättää lukijassa kiinnostus Akaata kohtaan ja silloin se luonnollisesti hyödyttää meitä kaikkia, toteaa Määttä.

Yleisesitteen idea on, että tänä vuonna se erottuu väreillään muista. Siksi myös valinta, että esitteen koko suurenee A4 ja sen teho tuodaan esiin kuvitettuna.Tekstin määrä haluttiin pitää mahdollisimman lyhyenä.

Esitteen graafisen ilmeen on tehnyt akaalaisen Jarkko Heiniön yritys Kivi Paperi Sakset. Jarkko on suunnitellut esimerkiksi Hunajaviikkojen ilmeen, josta idea tänä vuonna esillä olevaan mehiläiseen myös syntyi.

Asta-messuilla pörriäinen on näkyvästi myös esillä messuseinässä ja koko osastossa. Esitteessä mehiläinen hauskuuttaa piirrettynä Akaan eri kohteisiin, kuten vaikka Haihunkoskelle ja Satamaan. 

-Esite on värikäs ja sen tarkoitus on hymyilyttää lukijaansa. On hienoa saada vaikuttaa siihen, että uskalletaan kokeilla rohkeasti myös muita vaihtoehtoja, Anni Määttä päättää.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi