Akaan hyvinvointikeskushankkeen yleisötilaisuudet


Akaan kaupunki sai marraskuussa 2016 sosiaali- ja terveysministeriöltä poikkeusluvan uuden hyvinvointikeskuksen rakentamiselle. Hankkeen ohjausryhmä on aloittanut työskentelynsä.

Hyvinvointikeskushankkeesta tullaan tiedottamaan kaupunkilaisia kaikille avoimessa infotilaisuudessa, joka järjestetään Toijalan yhteiskoulun auditoriossa, os. Kurisjärventie 18, keskiviikkona 18. tammikuuta 2017 klo 18 alkaen. Tilaisuudessa esitellään hyvinvointikeskuksen taustaa, tämänhetkistä tilannetta, palveluiden järjestämistä ja kaavoitusta. Tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan ovat kaupunkilaiset, akaalaiset yrittäjät ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet. Yhteiskoululla palvelee tuolloin myös kahvio, joka aukeaa yleisölle klo 17.

Tehokkaan ja toimivan uudisrakennuksen rakentamiseksi Akaan kaupunki käynnistää markkinavuoropuhelun, jossa tarkoituksena on keskustella mahdollisten tulevien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kaupungintalon valtuustosalissa, os. Myllytie 3, keskiviikkona 1.2.2017 klo 14 järjestettävä markkinavuoropuhelutilaisuus on suunnattu suunnittelijoille, rakentajille, konsulteille ja mahdollisille yhteistyökumppaneille sekä sijoittajille ja rahoittajille.


Lisätietoja:

Hyvinvointikeskuksen ohjausryhmän puheenjohtaja Jaakko Leinonen puh. 044 305 3883, jaakko.leinonen(at)pp2.inet.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi