Akaa sai Vuoden Kuhnurin ja Kuningattaren 2019

Akaassa on jaettu Vuoden Kuhnuri- ja Vuoden Kuningatar -tunnustukset aktiivisille paikallisille toimijoille.

Vuoden Kuhnuri on Kirkonkylän koulun puolesta -kannatusyhdistys. Se on järjestänyt lukemattomia tapahtumia, tilaisuuksia ja tempauksia viime vuosien aikana keräten noin 100 000 euroa uuden koulun hyväksi. Uusi puukoulu valmistui Akaan Kylmäkoskelle tänä syksynä.

Vuoden Kuningattareksi valittiin kahvilayrittäjät Susan ja Päivi Eerikinharju. Perusteluissa todetaan, että he ovat aktiivisia ideanikkareita, joiden toiminta puhaltaa henkeä paikalliseen yhteisöön.

Vuoden Kuhnuri on valittu Akaassa vuodesta 2013 lähtien. Kuhnuri-palkinto nostaa esiin paikallisen toimijan, joka on taustatyöllään saanut aikaan ja luonut positiivista pörinää sekä yhteishenkeä kaupunkiimme.

Jo muutaman vuoden ajan Kuhnuri on saanut rinnalleen Kuningattaren. Hän on näkyvä paikallistoimija, joka paitsi osallistuu, myös tekee. Hänen määrätietoinen innostuneisuutensa tarttuu muihin kanssaihmisiin.

Valinnat tekee kaupunkilaisten ehdotusten perusteella Hunajahulinoiden järjestäjistä koostuva raati.

Tunnustukset jaettiin Akaan kaupungin järjestämässä Hunajatori-tapahtumassa, joka on osa viikon mittaisia Hunajahulinoita.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola, sini.kantola@akaa.fi tai puh. 040 335 3205

Vuoden Kuningattarena palkittiin Susan ja Päivi Eerikinharju (vas.). Vuoden Kuhnuri on Kirkonkylän koulun puolesta -kannatusyhdistys, jota edustivat Ursula Finni ja Anniina Joela (oik.).

 

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi