Akaa-päivä tarjoaa ohjelmaa koko perheelle


Jokavuotinen Akaa-päivän juhla saapuu Kylmäkoskelle lauantaina 18. toukokuuta. Näyttämönä toimii liikekeskus Akaan Kennon piha-alue, jossa on ohjelmaa koko perheelle klo 10-14.

Tapahtuman avaa Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola klo 10. Tämän jälkeen lavalle nousee ex-tangokuningas, sittemmin akaalaistunut Jouni Keronen duoineen. Lisää musiikkia duolta kuullaan klo 12.30.

Klo 11.30 vuorossa on Nosh-vaatteiden muotinäytös, ja klo 13 kuullaan SM-hopeaa upeasti pokanneen Leijona Futsalin edustajien haastattelu. Akaan kaupunki tarjoaa joukkueelle tapahtumassa mitalikahvit. Viimeiset tahdit lavalla lyö pääosin akaalaisista soittajista koostuva bändi Hypotermia.

Lapsille on luvassa teatteri Mukamaksen hyväntuulinen musiikkiteatteriesitys Nalle Retkilaukku, josta nähdään kaksi samaa esitystä. Paikkana on liikekeskus Kennon sisätilat ja ajat klo 11 ja 13. Esityksen kesto on 25 minuuttia.

Akaa-päivän ohjelma on vieraille maksutonta.

 

Toimintaratoja ja puuhapisteitä

Paikalliset yhdistykset järjestävät toimintaa ja esittäytyvät Kennon pihassa. Luvassa on kepparirata, toimintarata ja puuhapiste. Akaan kaupungin teltalla on jaossa ilmapalloja, ja paikalla pörrää tietysti Akaan oma mehiläismaskotti. Autopesu Mikkola avaa ovet leikkiautojen pikku pesijöille, ja isompia autoja edustavat VPK:n nähtävillä olevat paloautot.

Myynnissä on muun muassa makkaraa, paikallista hunajaa, ampiaisten valepesiä, koruja, kotiseututuotteita ja arpoja. Menossa on mukana liikekeskus Kennossa ja Tokmannin alueella toimivia yrityksiä. Lounaskahvila Kuningatar ja Kuhnurissa on myynnissä muun muassa Akaa-päivän leivos.

Lisäksi Kennon lähellä sijaitsevassa Kylmäkosken kulttuurikirkossa ja mäellä tapahtuu. Klo 10–13 luvassa on hevosajelua lapsille, paikalla on maatilan eläimiä ja traktori ja kirkossa rastirata. Klo 13 kirkossa pidetään Keväisiä lauluja - yhteislaulutilaisuus, jonka jälkeen klo 14 on info tiekirkkopäivystäjille.

Akaa-päivän tapahtuman järjestää Akaan kaupunki yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa.

Kennoon on helppo tulla autolla, sillä se sijaitsee 9-tien varrella. Alueelle on järjestetty pysäköinninohjaus.

Vapaa pääsy - lämpimästi tervetuloa mukaan satoi tai paistoi!

 

Tapahtuma Facebookissa

 

Teatteri Mukamaksen Nallen retkilaukku on iloinen laulumatka läpi Suomen.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi