Akaa houkuttelee asukkaita tv-kampanjalla

Akaa houkuttelee asukkaita tv-kampanjalla


Akaan voi bongata lähiaikoina televisiossa, kun kaupungin uusi mainos alkaa pyöriä MTV-kanavalla. Mainoksen näkyvyysaika on 20.–26.10.2014 ja se näkyy laajasti Pirkanmaan alueella. Televisionäkyvyys on kaupungille ilmaista, sillä Akaa voitti kampanjan sijoittumalla pronssille Kuntaliiton järjestämissä Kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa 2014.

Mainoksella markkinoidaan Akaan edullista asumista ja erinomaista sijaintia Tampereen ja Helsingin välissä. Tarinassa hyödynnetään kaupungin hunajanmakeaa teemaa huumoria unohtamatta. Mainoksen esiintyjinä on paikallisia, monelle tuttuja kasvoja.

– Mainoksesta tulee kampanjaviikolla lisäksi pari vaihtoehtoista, pidempää versiota nettilevitykseen Akaan kaupungin some-kanavien, kuten YouTuben, Facebookin ja Twitterin kautta. Toivomme tietysti, että myös akaalaiset jakaisivat videoita omille ystävilleen, jotta Akaan positiivinen viesti leviäisi mahdollisimman moneen suuntaan, kertoo Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola.

Kaupunki on toteuttanut tv-mainoksen yhdessä paikallisen Mainosmies / Vehka-Aho Oy:n kanssa.

SM-pronssipalkintoihin kuuluivat MTV:n kampanjan lisäksi näkyvyydet Sanoma Median ja Otavamedian kanavissa. Kampanjat hyödynnettiin elokuun lopussa vietetyn Hunajaviikon markkinoinnissa.

Mainos julkaistaan kaupungin nettisivuilla ja some-kanavissa 20.10.2014.

Katso mainos tästä >>>

Mainoksen vaihtoehtoinen versio >>>

Mainoksen vaihtoehtoinen, pitkä versio >>>


Lisätietoja:


Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola, puh. 040 335 3205 / etunimi.sukunimi@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi