Akaa hakee kaupunginjohtajaksi ennakkoluulotonta kehittäjää

Akaan kaupunki on käynnistänyt kaupunginjohtajan rekrytoinnin. Akaa etsii johtajakseen ennen kaikkea ennakkoluulotonta kehittäjää, jolla on näkemystä kaupungin elinvoiman edistämisestä ja strategisesta johtamisesta. Tehtäviin kuuluu kaupungin hallinnon ja talouden johtaminen, josta saatu kokemus luetaan eduksi.    

Tuleva kaupunginjohtaja luotsaa kaupunkiorganisaatiota siten, että se toimii kaupungin arvojen ja uuden, Viksu Akaa – strategian mukaisesti. Lisäksi on tärkeää, että organisaatio toteuttaa valtuuston hyväksymiä toiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita.

Akaa edellyttää tulevalta johtajalta innovatiivista otetta sekä joustavuutta toiminnassa. Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja tarvitaan työskentelyssä eri sidosryhmien kanssa, joihin kuuluu olennaisena osana kaupungin oma, monimuotoinen henkilöstöorganisaatio.

Koulutusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Akaa hakee kaupunginjohtajaa viiden vuoden määräaikaiseen virkasuhteeseen. Hakuaika päättyy 5. joulukuuta 2018 klo 15. Hakemukset toimitetaan Akaan kaupungille.

Lisätietoja rekrytoinnista: www.akaa.fi/tyopaikat

 

Tiedusteluihin vastaavat:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen, puh. 050 5187 826, jaakko.leinonen@akaa.fi

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Rämö, puh. 040 7191 676, harri.ramo@pp1.inet.fi

Va. kaupunginjohtaja, henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori, puh. 040 335 3201, briitta-liisa.sinivuori@akaa.fi

 

Akaa on 17.000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa uusi VIKSU AKAA-kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentee noin 1 050 työntekijää.

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi