Akaan kaupunki
PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi

Hunajahulinat

Hunajahulinat 23.8.-26.8.2018

POSITIIVISTA PÖRINÄÄ!

23.8.TORSTAINA PÄÄKIRJASTO

klo 16 - 17.30 Hunaja-Cup 2018
Keppihevosten Hunaja-Cup kisataan puistossa pääkirjaston takana. Ota oma hevosesi mukaan tai lainaa ratsu kirjastosta. Tarjolla on mehua ja pikku palkintoja.

klo 18 - Mimi ja Kuku esiintyvät
Vauhdikkaat ystävykset Mimi-tyttö ja Kuku-leijona esiintyvät iloisessa lastenkonsertissa, tule tapaamaan heitä! Sään salliessa konsertti puistossa, muuten sisällä kirjastossa.
Lisää Mimistä ja Kukusta : www.mimijakuku.fi

Supermehiläinen seikkailee - kilpailuhaaste
Hunajaviikon kilpailuhaaste Akaan 4.- ja 5.-luokkalaisille on sarjakuvan ideointi ja piirtäminen. Tarkemmat ohjeet löytyvät kirjaston nettisivuilta 23.8. alkaen ja kilpailu päättyy 21.9.Palkintoina elokuvalippuja ja yllätyksiä.

24.8. PERJANTAINA SKEITTIPARKKI

klo 17-20
Honeyngsters ja skeittiparkin avajaiset vietetään perjantaina. Pääkirjaston takana, uudessa skeittiparkissa, on vuorossa ensimmäistä kertaa nuorille suunnattu tapahtuma Honeyngsters, jonka vetonaulana nähdään Youtube-tähti Jaakko Parkkali. Tapahtuma vietetään klo 17-20, ja samalla juhlitaan uuden skeittiparkin avajaisia!

Luvassa paljon aktiviteettia ja nuorille suunnattua ohjelmaa nonstoppina klo 17-19; Skeittaustyöpajaa Pirkanmaan Kaarikoirien vetamänä, Sparycontrol vetää Graffitityöpajaa (K10) ja Nuvan Glitteripiste. Kirjailija Johanna Sinisalo tulee jakamaan NÄKYMÄ 2018 -nuorten teoskilpailun palkinnon ja klo 19-20 paikalla tubettaja Jaakko Parkkali.

Lisäksi 100 ensimmäistä nälkästä saa ruokatarjoilun.

Huom! Maksuton bussikuljetus Viialasta ja Kylmäkoskelta:

16:30 Viialan nuokku (Keskuskatu 43)
16:45 Kylmäkosken vanha Veki (Kylmäkoskentie 7)
Paluu kirjaston läheisyydestä klo 20.

Tapahtumaa järjestämässä ja tukemassa:
Akaan kaupunki, OP Akaa, Akaan vanhempienverkosto ry, Akaan seurakunta

25.8. LAUANTAI HUNAJATORI & SATAMASSA PÖRISEE


klo 9-14 Hunajatori • Toijalan tori
Lauantai aamu aloitetaan perinteisillä torikahveilla ja Hulinatorille myyjien lisäksi on kutsuttu Akaan vaikuttajat valtuustopuolueista.

klo 10 Positiivista Pörinää -paneeli • Toijalan tori
Nyt kun Akaassa on saatu hienosti päätä auki positiivista uutisista mm. Viialan yhtenäiskoulun myötä, niin Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kosonen vetää poliitikoille paneelikeskustelun aiheella Positiivista Pörinää. Mielenkiinnolla odotamme kuinka kinkkisiä kysymyksiä Vuoden Akaalaiseksikin palkittu Juha oikein keksii.

klo 12.00 Vuoden Kuhnuri ja Kuningatar • Toijalan Tori
Joka vuosi on palkittu ja valittu. Niin myös tänäkin vuonna. Tänä vuonna valintaan on vaikuttanut suuresti henkilöiden aikaansaama positiivinen pörinä. Jännittää.

klo 12.15 Nonstop Bussikuljetukset Toijalan satamaan
Torilta lähtee Akaan omat bussit joilla pääsee näppärästi satamaan fiilistelemään tulevaa Paljujen Yö tapahtuman valmisteluja ja nauttimaan Marita Livekeikasta.

klo 12.15 Viialan Taksiaukio
klo 12.30 Toijalan Tori -> Satama
Bussikuljetus toimii Nonstop periaatteella (Tori - Satama) ja aina 20min välein lähtö Torilta niin pitkään kun tarvetta on.

klo 12.30 Akaa Volley -esittäytyy • Toijalan tori
Mestaruusliigajoukkue tulee kertomaan tulevan kauden kuulumisia

klo 14.00 LIVE Marita Taavitsainen • Toijalan satama
Marita ei esittelyjä kaipaa. Viihdealan monitaituri ja vuosia pinnalla ollut artisti tulee satamaan vetämään ilmaiskeikan sataman lavalle.

HOX! Satamassa on parkkipaikkoja niukasti ja suosittelemme käytettävän bussikuljetusta. Jos kuitenkin tulet omalla autolla, niin seuraa opasteita mihin parkkeerata. Ollaan fiksuja ja varmistetaan kaikkien viihtyvyys alueella.

klo 15.15-16.30

Akaan bussit vievät Maritan keikan jälkeen halukkaat takaisin Toijalan torille.

klo 16.00 Pikkubussi suoraan Satamasta Viialan takiaukiolla.

klo 16.00 Paljujen Yö -tapahtuma alkaa satamassa ja tästä lisää:
www.paljujenyo.fi

TORIPAIKAT:

Lauantaina toripaikat on aikaisemmasta informaatiosta poiketen maksuttomia. Toripaikkoja on kuitenkin rajoitetusti ja varmista pääsysi täyttämällä oheisen linkin takaa paikkavarauksen.

Lauantaina on myös mahdollista torimyyjien mennä satamaan Paljujen Yö tapahtumaan. Tästä järjestäjä veloittaa 50€/paikka. Tapahtuma kestää aamun pikkutunneille ja väkeä on varmasti, joten paikkamaksu ei ole todellakaan suuri.
Lisätietoja tapahtumasta:
Jani Vehka-aho
Viestintä- ja markkintointisihteeri sij.
040 335 3205
jani.vehka-aho@akaa.fiHaluaisitko olla sponsorimme vuonna 2018?

Ota rohkeasti yhteyttä jani.vehka-aho@akaa.fi ! 


Lisätietoja:


Jani Vehka-aho
Viestintä- ja markkintointisihteeri sij.
040 335 3205
jani.vehka-aho@akaa.fi

© Akaan kaupunki 2013 | Intranet
Palvelun tekninen toteutus Aldone