Akaan kaupunki
PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi

Ryhmille


Maistuisiko kierros lähiruokatiloillamme panimovierailun kera? Vai innostaako höyryävät museoveturit sekä kotimainen design? Tutustu valmiisiin päiväretkiehdotuksiimme alla.

Autamme mielellämme myös juuri teille sopivan ohjelmakokonaisuuden suunnittelussa.
Ota yhteyttä: viestintä- ja markkinointisihteerin sij. Anni Määttä, puh. 040 335 3205 tai sini.kantola(at)akaa.fiHerkkuja HunajapääkaupungissaTule ja tutustu Suomen Hunajapääkaupungin maittavaan lähiruokatarjontaan!
Vierailukohteina ovat Tolvilan kartanon luomulammastila, Risto Niilimäen mehiläistarha ja Hopping Brewstersin käsityöläispanimo. Herkkulounas paikallisista antimista nautitaan ravintola Leskirouvassa.


Katso lisää

Kiurujen matkassa


Akaan paikallishistoria ja kulttuuriperinne tulevat tutuksi, kun kohteina ovat Veturimuseo, Pihlgren ja Ritolan Tapettitehdas ja Toikan myymälä. Päiväretki tarjoaa ihasteltavaa niin koneista, sisustuksesta kuin käsitöistäkin kiinnostuneille. Ruokailuhetki Ellilän kievarin maalaismiljöössä on oma elämyksensä.


Katso lisää

Virkisty luonnossa


Kirkasvetisen Arajärven rannalla voit viettää virkistävän päivän keskellä luonnon rauhaa. Patikoi luontoreitillä upeissa metsämaisemissa ja nauti uimarannan saunan lempeistä löylyistä ennen pulahtamista järven raikkauteen.

Kokous- tai virkistyspäivän kruunaavat kesäkahvilan maistuvat tarjoilut.

Katso lisää

 

 
© Akaan kaupunki 2013 | Intranet
Palvelun tekninen toteutus Aldone