Ajankohtaista
 
Akaan kaupunki
PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi

28.5.2018

6.6.2018; lisätty esitetyt kysymykset ja annetut vastaukset

Pesulapalvelut tehostetun palveluasumisen yksiköihin Havulinna, Mäntymäki ja Tarpiakoti


Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne tehostetun palveluasumisen yksiköiden asukaspyykin pesulapalvelusta. Lisäksi voi tulla muuta liinavaatemaeriaalia pestäväksi.


Tarjous tulee toimittaa tarjouspyynnön liitteenä olevalle tarjouslomakkeelle laadittuna viimeistään 29.6.2018 klo 15.00 Suomen aikaa mennessä osoitteeseen eveliina.kiiski@akaa.fi.

Merkitkää aihekenttään: ”Tarjous: Akaan kaupungin pesulapalvelut”.

Myöhästyneet tarjoukset hylätään.


Hankinnasta on mahdollista esittää tarkentavia lisäkysymyksiä. Hankintayksikkö vastaa vain kirjallisesti esitettyihin lisäkysymyksiin.
Kysymykset on toimitettava hankintayksikölle osoitteeseen eveliina.kiiski@akaa.fi viimeistään 6.6.2018 klo 12.00 Suomen aikaa mennessä.

Lisäkysymyksiä koskevan sähköpostin aihekenttään pyydetään kirjoittamaan ”Lisäkysymys: Akaan kaupungin pesulapalvelut”.

Vastaukset kaikkiin määräajassa esitettyihin kysymyksiin julkaistaan tämän hankintailmoituksen yhteydessä määräajan jälkeen.

Tarjoajien huomiota kiinnitetään erityisesti siihen, että tarjoajalla on velvollisuus tutustua huolellisesti lisäkysymyksiin annettuihin vastauksiin ennen tarjouksen jättämistä.
Puhelintiedusteluja ei voida ottaa vastaan.

-------------------------------------------------------------
Määräaikaan mennessä esitetyt kysymykset ja vastaukset:

Kysymys 1: Miten hankinnassa on päätelty ettei hankintalakia tule noudattaa? Sopimuskausi 3 vuotta+optiovuosi (yht. 48kk) arvioidulla pyykkimäärällä 6000kg/kk sisältäen jakelun tarkoittaisi pyykinpesukilohinnaksi kuljetuksineen enintään 21senttiä/kg. Onko ennakoidun arvon laskennassa käynyt virhe?

Vastaus 1: Havulinnan (40 asukasta), Tarpiakodin (36 asukasta) ja Mäntymäen (38 asukasta) vuosittaiset pesulakustannukset ovat olleet yhteensä 15 000 euroa vuositasolla. Pesulan käytöstä on 1.5.2018 alkaen poistettu lakanapyykki eli hankinta on vahvana odotuksena alle 60 000 euron arvoinen.
Akaan kaupungin valtuusto on tehnyt päätöksen Mäntymäen yksikön myynnistä ja on oletettavissa, että yksikön toiminta Akaan kaupungin toimintana päättyy pesulapalvelusopimuksen aikana. Tarjoushinnassa pyydämme painottamaan hintaa per kg. Pestävän pyykin määrä voi vaihdella ja sitä on vaikea myös tarkkaan etukäteen laskea.

Kysymys 2: Onko jakelupäivät määritelty?

Vastaus 2: Jakelupäiviä ei ole kilpailutuksessa määritelty, vaan ne sovitaan sopimusvaiheessa erikseen.

Kysymys 3: Onko jakelukalustolle vaatimuksia?

Vastaus 3: Jakelukalustolle ei ole erillisiä vaatimuksia, mutta pyykki tulee toimittaa asianmukaisesti sovittuna ajankohtana.

---------------------------------------------------------


Akaassa 28.5.2018

Akaan kaupunki
Perusturvatoimi
 
© Akaan kaupunki 2013 | Intranet
Palvelun tekninen toteutus Aldone