Ajankohtaista
 
Akaan kaupunki
PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi
Aika: 20.2.-1.10.2018
Paikka: Akaan kirjastot

Musadiplomi: lue, koe, katso, kuuntele


Valkeakosken kaupunginkirjasto haastaa lukemaan, katsomaan, kuuntelemaan ja kokemaan.

Valkeakosken kaupunginkirjasto järjestää kahdeksannen aikuisille suunnatun lukukampanjan ajalla 20.2.–1.10.2018. Tänä vuonna kampanjan aiheena on musiikki. Lukemisen lisäksi diplomitehtäviä voi suorittaa kuuntelemalla, katsomalla ja osallistumalla kirjaston musiikkitoimintaan. Myös Akaan ja Pälkäneen kirjastot osallistuvat kampanjaan.

Valkeakosken kaupunginkirjaston henkilökunta on koonnut Musadiplomin suorittamista varten listan, joka koostuu kirjallisuudesta, elokuvista ja musiikkiteoksista. Listan kokoamiseen ovat osallistuneet niin kirjaston henkilökunta kuin asiakkaatkin omilla ehdotuksillaan. Kampanjan tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan ja tekemään löytöretkiä musiikin maailmaan.

Diplomin saa palauttamalla vastauslomakkeen omaan kirjastoonsa viimeistään 1.10.2018. Lukudiplomit jaetaan kirjastossa torstaina 18.10.2018. Tilaisuuteen lähetetään kutsu diplomin suorittaneille. Tilaisuuteen osallistujien kesken arvotaan kirjapalkintoja, lahjakortteja paikallisiin yrityksiin, elokuvalippuja sekä tapahtumaranneke vuoden 2019 Työväen Musiikkitapahtumaan.

Arvontapalkintoja ovat lahjoittaneet:

Kuntokeskus Kanava Oy, Apiankatu 1
Työväen Musiikkitapahtuma ry, Kanavanranta 3
K-Market Apiankatu, Apiankatu 2
Antikvariaatti Coppola & Varpainen, Torikatu 3
Kino-Sampo, Valtakatu 19
Lounas-Kahvila Maukas, Kauppilankatu 2

Kampanjaan liittyvistä tilaisuuksista ilmoitamme Valkeakosken kirjaston kotisivuilla, Facebookissa ja Valkeakosken Sanomien tapahtumakalenterissa.

Nouda oma diplomivihkosi kirjastosta tai katso tarkemmat ohjeet aineistolistoineen oheisesta tiedostosta:

Musadiplomin teoslista (pdf, 271 kt)

 
© Akaan kaupunki 2013 | Intranet
Palvelun tekninen toteutus Aldone